Spesialforespørsler dekker tilpasning av menyer for allergier og hvordan håndtere matintoleranser.
Er det mulig å få spesialtilpassede menyer for allergier eller diettbehov?
Vi tilpasser ukens menyer, salater og brødmat for følgende allergener: Egg, nøtter, gluten, peanøtter, fisk, melk, skalldyr og spiser ikke svin.
Men det finnes noen unntak: det er dessverre ikke mulig å bestille en fiskesuppe uten fisk eller eggerøre uten egg :).
Hvordan håndteres matallergier og intoleranser?
Vi tar matallergier og intoleranser svært alvorlig. Vennligst gi oss beskjed i forkant, slik at vi kan tilpasse ukens menyen deretter.
Du som ansatt har mulighet til å legge inn inntil allergener og matintoleranser (Egg, nøtter, gluten, peanøtter, fisk, melk, skalldyr og spiser ikke svin). Være obs på at tilpasse kun for ukens menyer, salater og brødmat.